Ootmarsumsestraat 75/77 Almelo

0546-538 500

instituut@nijenkamp.nl

Dyslexie

Als uit onze checklist vergoede dyslexiezorg blijkt dat uw leerling mogelijk in aanmerking komt voor de vergoedingsregeling ernstige enkelvoudig dyslexie, vul dan het leerlingdossier dyslexie in. Nadat u het dossier met ouders heeft besproken en het door hen is ondertekend, kunt u het dossier naar ons sturen. Let op: alleen volledig ingevulde en ondertekende dossiers worden in behandeling genomen.
Door middel van een inhoudelijke screening van het dossier, wordt bepaald of de leerling in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. De ouders en de intern begeleider worden hiervan vervolgens op de hoogte gebracht.
Onze dyslexieonderzoeken vinden plaats op ons adres Ootmarsumsestraat 75/77 te Almelo. Behandelingen kunnen wij zowel op dit adres als op scholen en binnen enkele logopediepraktijken verzorgen. 

Onze cliƫnttevredenheidscijfers, onafhankelijk gemeten door het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie:

Diagnostiek: praktijk: 8,8, onderzoekers: 8,7

Dyslexiebehandeling: praktijk: 9,4, dyslexiebehandelaars: 9,4

Ook als een leerling niet in aanmerking komt voor de vergoedingsregeling, kan er sprake zijn van dyslexie. Uiteraard is het altijd mogelijk om de leerling buiten de vergoedingsregeling om te laten onderzoeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heeft u een vraag over de dyslexievergoedingsregeling of een leerling(dossier)? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.