Ootmarsumsestraat 75/77 Almelo

0546-538 500

instituut@nijenkamp.nl

Dyslexie

Let op: per 1-1-2022 is het nieuwe Protocol Dyslexie Diagnostiek en Behandeling 3.0 ingegaan. Dit heeft consequenties voor uw aanmelding.

Wanneer u vermoedt dat uw leerling ernstige dyslexie heeft, vul dan eerst de checklist vergoede dyslexiezorg in.

Blijkt hieruit dat uw leerling mogelijk in aanmerking komt voor de vergoedingsregeling ernstige dyslexie, dan kunt u de leerling aanmelden via onderstaande knop ‘aanmelding dyslexieonderzoek en behandeling’. U vult dan de gevraagde gegevens in waarna u per e-mail een link krijgt toegestuurd waarmee u het digitale leerlingdossier dyslexie van de betreffende leerling digitaal en AVG-proof in kunt vullen.

Door middel van een inhoudelijke screening van het dossier wordt daarna bepaald of de leerling in aanmerking komt voor de vergoede dyslexiezorg. De ouders en de intern begeleider worden hiervan vervolgens op de hoogte gebracht.

Ook als een leerling niet in aanmerking komt voor de vergoedingsregeling, kan er sprake zijn van dyslexie. Uiteraard is het altijd mogelijk om de leerling buiten de vergoedingsregeling om te laten onderzoeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze dyslexieonderzoeken vinden plaats op ons adres Ootmarsumsestraat 75/77 te Almelo. Behandelingen kunnen wij zowel op dit adres als op scholen verzorgen.

aanmelding dyslexieonderzoek en behandeling

Onze cliënttevredenheidscijfers, onafhankelijk gemeten door het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie:

Diagnostiek: praktijk: 8,8    onderzoekers: 8,7

Dyslexiebehandeling: praktijk: 9,4    dyslexiebehandelaars: 9,4download met vinkje

 

Heeft u een vraag over de dyslexievergoedingsregeling of een leerling(dossier)?

Neem vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op.