Ootmarsumsestraat 75/77 Almelo

0546-538 500

instituut@nijenkamp.nl

Onze missie
Kinderen en jongeren helpen om zichzelf te ontwikkelen, dat is en blijft onze passie! Of het nu gaat om ondersteuning bij leerproblemen, hulp bij gedragsproblemen of ondersteuning van docenten en docententeams, op onze gedreven en deskundige inzet kunt u rekenen.

Onze manier van werken
Ouders, leerkrachten, intern begeleiders, schoolteams, huisartsen en andere hulpverleners kunnen een vraag stellen aan ons. Wij zoeken binnen ons team naar een passend antwoord. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij
Wij werken in een multidisciplinair team waardoor wij vrijwel altijd de juiste hulp kunnen bieden. Onze medewerkers houden hun kennis en vaardigheden op peil door deel te nemen aan regionale en landelijke intervisiegroepen, het volgen van bij- en nascholing, het bezoeken van congressen en regelmatig onderling overleg.

Het team bestaat uit (ortho)pedagogen, psychologen, vakdocenten, remedial teachers, logopedisten en ondersteunende krachten. Allen hebben een ding gemeen: de wil om anderen te helpen zichzelf sterker te maken!

Benieuwd welke gezichten hierbij horen? Bekijk de portretten van alle medewerkers.

Instituut Nijenkamp is erkend door het Nederlands Kwaliteitinstituut Dyslexie (NKD) en de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI). Verder zijn onze jeugdzorgmedewerkers SKJ-geregistreerd en aangesloten bij de relevante beroepsverenigingen. Ook is Instituut Nijenkamp ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee is onze kwaliteit gewaarborgd!