Vacatures

Vacatures

STUDIEBEGELEIDING
Wij hebben regelmatig plaats voor een studiebegeleider/bijlesdocent voor de verschillende vakken in het voortgezet onderwijs.
Heb je interesse, stuur dan je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook leraren in opleiding of universitair/HBO studenten mogen reageren.

ORTHOPEDAGOGEN/PSYCHOLOGEN
Wij hebben regelmatig plaats voor ervaren dyslexiebehandelaren. Ben je universitair afgestudeerd als orthopedagoog of psycholoog en ben je gespecialiseerd in leerproblematiek, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Dyslexiebehandelaren zijn werkzaam op onze locatie aan de Ootmarsumsestraat 75/77 te Almelo, maar wij behandelen ook op scholen.

STAGEPLAATS
Ieder cursusjaar hebben wij een stageplaats voor een universitair student orthopedagogiek of psychologie met als hoofdrichting leerproblematiek beschikbaar. Voor het cursusjaar 2018-2019 is deze stageplaats inmiddels bezet. Wil je voor een stageplaats in het cursusjaar 2019-2020 in aanmerking komen, stuur dan tussen 01-01-2019 en 01-03-2019 je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..