Ootmarsumsestraat 75/77 Almelo

0546-538 500

instituut@nijenkamp.nl

Om onze dienstverlening voor zowel onze cliënten als onze medewerkers zo veilig mogelijk te laten verlopen hanteren we de volgende afspraken:

Bij klachten (verkoudheidsklachten, loopneus, keelpijn, hoesten of verhoging) thuisblijven en een (GGD) test uitvoeren. We behouden ons het recht voor om cliënten te weigeren wanneer zij met (coronagerelateerde) klachten verschijnen.

Bij binnenkomst de handen desinfecteren bij een handdesinfectiestation

We verzoeken iedereen zich, waar mogelijk, te houden aan de 1,5 meter afstand regel (zowel onze medewerkers als onze clënten hebben het recht om het gebruik van een spatscherm te eisen wanneer de anderhalve meter maatregel niet gehanteerd kan worden)

We schudden geen handen

Op de trap heeft stijgend verkeer voorrang

De wachtruimte is beperkt beschikbaar: het aantal stoelen is gehalveerd. Zijn alle stoelen bezet, dan verzoeken wij u buiten of in uw auto te wachten

Aanvullende richtlijnen diagnostiek:

  • Op het afgesproken tijdstip kunt u aanbellen in het tussenportaal, daarna wordt u samen met uw kind opgehaald bij de voordeur van ons pand aan de Ootmarsumsestraat 75-77.
  • Heeft uw kind last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan. Mail of bel ons dan zsm. Er zal een nieuwe afspraak worden gemaakt.
  • U mag met uw kind even mee naar binnen en/of de onderzoeksruimte in lopen, mits u geen verkoudheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • De onderzoeker maakt met u afspraken over de invulling van de middagpauze (indien van toepassing). Is er een middagpauze, wilt u dan voor een lunchpakketje voor uw kind zorgen?

Aanvullende richtlijnen behandeling/ begeleiding:

  • Op het afgesproken tijdstip kunt u aanbellen in het tussenportaal, daarna wordt uw kind opgehaald bij de voordeur van ons pand aan de Ootmarsumsestraat 75-77. Indien vooraf is afgesproken dat u als ouders aanwezig bent bij de behandeling, kunt u zelf ook meekomen, mits u geen verkoudheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • Heeft uw kind last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan. Mail of bel ons dan zsm. Er zal een nieuwe afspraak worden gemaakt.