Ootmarsumsestraat 75/77 Almelo

0546-538 500

instituut@nijenkamp.nl

Om onze dienstverlening voor zowel onze cliënten als onze medewerkers zo veilig mogelijk te laten verlopen hanteren we de volgende afspraken:

Bij klachten (verkoudheidsklachten, loopneus,, keelpijn, hoesten of verhoging) blijven we thuis tot we 24 uur zonder klachten zijn (dit geldt ook na een negatieve testuitslag).

Bij binnenkomst de handen desinfecteren bij een handdesinfectiestation

Binnen geldt voor iedereen een mondkapjesplicht, behalve op de eigen werkplek

We houden 1,5 meter afstand (waar dit niet mogelijk is gebruiken we een scherm)

We schudden geen handen

Op de trap heeft stijgend verkeer voorrang

Aanvullende richtlijnen diagnostiek:

  • Op het afgesproken tijdstip kunt u aanbellen in het tussenportaal, daarna wordt u samen met uw kind opgehaald bij de voordeur van ons pand aan de Ootmarsumsestraat 75-77.
  • Heeft uw kind last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan. Mail of bel ons dan zsm. Er zal een nieuwe afspraak worden gemaakt.
  • U mag met uw kind even mee naar binnen en/of de onderzoeksruimte in lopen, mits u geen verkoudheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • De wachtruimte is gesloten, wacht u daarom aub in uw auto of voor de voordeur totdat wij klaar zijn met het onderzoek. Indien gewenst kunnen we u bellen als het onderzoek klaar is.
  • De onderzoeker maakt met u afspraken over de invulling van de middagpauze (indien van toepassing). Is er een middagpauze, wilt u dan voor een lunchpakketje voor uw kind zorgen?

Aanvullende richtlijnen behandeling/ begeleiding:

  • Op het afgesproken tijdstip kunt u aanbellen in het tussenportaal, daarna wordt uw kind opgehaald bij de voordeur van ons pand aan de Ootmarsumsestraat 75-77. Indien vooraf is afgesproken dat u als ouders aanwezig bent bij de behandeling, kunt u zelf ook meekomen, mits u geen verkoudheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
  • Heeft uw kind last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan. Mail of bel ons dan zsm. Er zal een nieuwe afspraak worden gemaakt.
  • De wachtruimte is gesloten, wacht u daarom aub in uw auto of voor de voordeur totdat de behandeling klaar is. Indien gewenst kunnen we u bellen als de behandeling klaar is of wordt uw kind naar de auto gebracht.